1. Big Green Egg
  2. Big Green Egg Large.

Big Green Egg Large. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Big Green Egg Large. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Big Green Egg Large. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Big Green Egg Large.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

46 cm

Kleur

Groen

Gewicht

73 kg

Omschrijving van de Big Green Egg Large. barbecue

De Big Green Egg Large is een perfecte barbecue voor grote groepen. Met de brede keramieken kuip kun je koken voor maximaal 8 personen. De kuip is bestand tegen temperaturen tot wel 350 graden en houdt de warmte zeer constant. Met de luchtcirculatie en temperatuurcontrole kun je je gerechten op de juiste temperatuur bereiden. Je bereidt er niet alleen op een traditionele manier gerechten, maar ook roken, koken, stomen, slowcooking en bakken zijn mogelijk. Met het vorstbestendige materiaal kun je de barbecue het hele jaar door buiten laten staan en er zijn tal van uitbreidingen voor dit model beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld een zijtafel toevoegen voor al je ingrediënten en gereedschap. Dit maakt de Big Green Egg Large de ideale barbecue voor grote groepen.

Pluspunten
  • Het roestvrijstalen rooster is makkelijk te reinigen en het roest niet. Je kunt grillen, roken, stoomen, bakken en slowcooking toepassen. Je kunt barbecuen voor maximaal 8 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Deze barbecue heeft geen onderstel, waardoor je hem in moet bouwen om hem veilig te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Big Green Egg Large. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Big Green Egg Unknown barbecue is 46 cm.

De Big Green Egg Large. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Big Green Egg Large. weegt 73 kg.