1. Weber
  2. Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes.

Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

34,2 kg

Omschrijving van de Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes. barbecue

De Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes is een krachtige barbecue die geschikt is voor maximaal 9 personen. Met behulp van de iGrill met 2 sensoren volg je het garingproces van je vlees nauwkeurig via de Weber-app. Je stelt in op welke temperatuur de app een melding geeft en je kunt zelfs tegelijkertijd gerechten op een hoge en lage temperatuur grillen dankzij de grillzones. Bovendien bescherm je de Pulse 2000 met de meegeleverde hoes, zodat je langer kunt genieten van je nieuwe barbecue. Let er wel op dat de barbecue kortstondig 2000 watt verbruikt bij het opstarten. Sluit de barbecue daarom aan op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan. Met de Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes is het grilleven nog leuker, makkelijker en smaakvoller dan ooit.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind. Je kunt op het grilloppervlak barbecueën voor maximaal 9 personen. Via de app houd je het garingsproces van 2 stukken vlees in de gaten.

Minpunten
  • Het rooster heeft geen anti-aanbaklaag, waardoor er kans is dat er vleesresten aan het rooster vastkoeken.

Veelgestelde vragen over de Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is X.

De Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes. is een Elektrische barbecue.

De Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes. weegt 34,2 kg.