1. Overig
  2. Grizzly Grills Large.

Grizzly Grills Large. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Grizzly Grills Large. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Grizzly Grills Large. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Grizzly Grills Large.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

47 cm

Kleur

Grijs

Gewicht

90 kg

Omschrijving van de Grizzly Grills Large. barbecue

De Grizzly Grills Large kamado BBQ is een krachtige barbecue met veel opties. Dankzij de ingebouwde chip feeder kun je de smaak van je gerechten makkelijk aanpassen met houtsnippers. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig keramiek met 20 jaar garantie. De temperatuur lees je af op de thermometer in het deksel, zodat je nooit je gerecht onder- of overdadig gaat bakken. Met de meegeleverde plate setter kun je verschillende kooktechnieken toepassen, zoals het grillen van kip op het rvs rooster en het maken van gezonde groentenspiezen op het keramische bakblik. Voor extra gebruiksgemak heeft de barbecue een stevig onderstel en inklapbare zijtafels. Laat je gerechten rusten op de tafels of bereid ze hier alvast voor. Of je nou eenvoudig wat burgers grilt of een uitgebreidere maaltijd bereidt, met de Grizzly Grills Large kamado BBQ ben je altijd verzekerd van een heerlijk resultaat.

Pluspunten
  • Dankzij de chip feeder kun je eenvoudig extra houtsnippers toevoegen tijdens het grillen. Standaard krijg je een plate setter mee om slow cooking toe te passen en om je BBQ om te toveren tot een oven. Je kunt je barbecue voor maximaal 8 personen op het kookoppervlak gebruiken.

Minpunten
  • Je moet het onderstel zelf installeren, wat omdat het gewicht van de kamado erg lastig is.

Veelgestelde vragen over de Grizzly Grills Large. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Grizzly Grills Unknown barbecue is 47 cm.

De Grizzly Grills Large. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Grizzly Grills Large. weegt 90 kg.