1. Boretti
  2. Boretti Ceramica M.

Boretti Ceramica M. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Ceramica M. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Ceramica M. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Ceramica M.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

36 cm

Kleur

Grijs

Gewicht

70 kg

Omschrijving van de Boretti Ceramica M. barbecue

De Boretti Ceramica M is een revolutionaire kamado barbecue. De keramische constructie zorgt voor een uitmuntende isolatie, waardoor je ook in de koudere maanden van het jaar kan barbecuen. Met de thermometer in het deksel en de ventilatiegaten kun je de temperatuur nauwkeurig controleren. Zo heb je de mogelijkheid om allerlei kooktechnieken toe te passen. Je grilt direct en indirect, rookt, braadt en bakt lekkere gerechten. Het stevige onderstel met 4 wielen zorgt ervoor dat je de barbecue gemakkelijk verplaatst. De 2 uitklapbare zijtafels bieden extra werkruimte en met de handige haken hou je je tangen binnen handbereik. De Boretti Ceramica M is de perfecte barbecue voor elke barbecueliefhebber.

Pluspunten
  • Je hebt extra werkruimte dankzij de opklapbare zijtafels. Je barbecue verplaats je gemakkelijk dankzij de 4 wielen. Je barbecuet heeft een grilloppervlak voor maximaal 6 personen.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen vetafvoer.

Veelgestelde vragen over de Boretti Ceramica M. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is 36 cm.

De Boretti Ceramica M. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Boretti Ceramica M. weegt 70 kg.