1. Big Green Egg
  2. Big Green Egg Small.

Big Green Egg Small. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Big Green Egg Small. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Big Green Egg Small. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Big Green Egg Small.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

33 cm

Kleur

Groen

Gewicht

36 kg

Omschrijving van de Big Green Egg Small. barbecue

De Big Green Egg Small is de perfecte keuze voor mensen met een kleine tuin of balkon. Dit kamadomodel is kleiner dan de MiniMax maar heeft hetzelfde grilloppervlak. Door de hogere en slankere constructie passen er ook hogere stukken vlees of rechtopstaande kippen op deze kamado. De keramische kuip en deksel zorgen ervoor dat warmte en vocht behouden blijven, waardoor het vlees niet uitdroogt. Met deze kamado kun je probleemloos het hele jaar door barbecuen in alle weersomstandigheden. Daarnaast kun je de luchttoevoer regelen, waardoor je de baas bent over de kamado. Grillen, roken, koken, bakken, stomen en slowcooking, alle kooktechnieken zijn mogelijk. Ter afronding wordt de as voor je opgevangen, zodat je deze na gebruik eenvoudig kunt verwijderen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die de Big Green Egg Small te bieden heeft!

Pluspunten
  • Je maakt het roestvrijstalen rooster makkelijk schoon en het zal niet roesten. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen, dus je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooking toepassen. Je kunt op het grilloppervlak barbecuen voor maximaal 4 personen.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je BBQ gereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Big Green Egg Small. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Big Green Egg Unknown barbecue is 33 cm.

De Big Green Egg Small. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Big Green Egg Small. weegt 36 kg.