1. Weber
 2. Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart.

Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

47 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

9 kg

Omschrijving van de Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. barbecue

Met het Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart heb je alles in huis voor een geweldig barbecueseizoen. Met de barbecue kun je voor maximaal 8 personen tegelijkertijd verschillende gerechten bereiden. Dankzij het rooster van 47 cm diameter is er genoeg ruimte om aan ieders wensen te voldoen. De as valt gemakkelijk in de asopvangbak, zodat je deze eenvoudig weggooit. Met de brikettenmaatbeker kun je de juiste hoeveelheid briketten afmeten en de temperatuur controleren? Je stelt de temperatuur eenvoudig in met de geïntegreerde dekselthermometer. Verder bestaat het pakket uit een beschermhoes, houtskool en een brikettenstarterset. Dit is het ideale pakket om je barbecueseizoen op een professionele manier te starten.

Pluspunten
 • Het pakket bestaat uit een barbecue, hoes, houtskool en een brikettenstarterset, waardoor je voorbereid bent op het barbecue seizoen

  .

  Met een druk op de knop laat je het as komen in de asopvangschaal waardoor het schoonmaken van de BBQ sneller gaat

  .

  Je kunt op het grilloppervlak tot maximaal 8 personen barbecueën.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen. De asopvangbak is open, waardoor het as kan opvliegen als het harder waait. De barbecue heeft geen haken om het barbecuegereedschap aan op te hangen. De asopvangbak is open, waardoor het as kan wegwaaien als het harder waait.

Veelgestelde vragen over de Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is 47 cm.

De Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. is een Houtskoolbarbecue.

De Weber Barbecuepakket Original Kettle 47 cm Zwart. weegt 9 kg.