1. Napoleon
  2. Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes.

Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

47 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

7,7 kg

Omschrijving van de Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes. barbecue

Met de Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes ben je altijd voorbereid voor een gezellige barbecue met je familie of vrienden. Deze set bestaat uit een barbecue en een bijpassende beschermhoes. Zo hoef je je geen zorgen te maken om weer en wind wanneer je de barbecue niet gebruikt. Met de Charcoal Kettle 47 cm bereid je tegelijkertijd een maaltijd voor 8 personen. Met de geïntegreerde thermometer houd je de temperatuur constant in de gaten en met de verstelbare luchtopeningen aan de boven- en onderkant pas je de temperatuur aan. Na gebruik verwijder je het overgebleven as gemakkelijk met de afneembare asopvangbak. De meegeleverde hoes heeft een ophanglus aan de bovenkant, waarmee je de barbecue na gebruik laat luchten of drogen. Met de Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes kun je altijd genieten van een heerlijke barbecue met je familie of vrienden. Deze set bestaat uit een barbecue en een beschermhoes, waarmee je hem tegen weer en wind beschermt. De barbecue heeft een ruim oppervlak waar je voor 8 personen een maaltijd klaarmaakt. Je kunt de temperatuur continu in de gaten houden met de geïntegreerde thermometer. Met de verstelbare luchtopeningen aan de boven- en onderkant pas je de temperatuur aan. Na gebruik verwijder je het overgebleven as gemakkelijk met de afneembare asopvangbak. De meegeleverde hoes heeft een ophanglus aan de bovenkant, waarmee je de barbecue na gebruik laat luchten of drogen. Met de Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes heb je alles wat je nodig hebt voor een gezellige barbecue. Deze set bestaat uit een barbecue en een bijpassende beschermhoes, waardoor je de barbecue tegen weer en wind beschermt. Met de Char.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je een bijpassende beschermhoes meegeleverd bij de barbecue. De barbecue heeft wielen waarmee je de barbecue makkelijk kunt verplaatsen. Je hoeft geen last te hebben van opvliegend as omdat de asopvangbak gesloten is.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je barbecuegereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Napoleon Unknown barbecue is 47 cm.

De Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes. is een Houtskoolbarbecue.

De Napoleon Grills Charcoal Kettle 47 cm + Hoes. weegt 7,7 kg.