1. Kamado
  2. Kamado Joe Classic III + Hoes.

Kamado Joe Classic III + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kamado Joe Classic III + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Kamado Joe Classic III + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Kamado Joe Classic III + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

46 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

128 kg

Omschrijving van de Kamado Joe Classic III + Hoes. barbecue

Met de Kamado Joe Classic III + Hoes krijg je een barbecue die je gemakkelijk kunt beschermen tegen de weersomstandigheden. De Classic III heeft een unieke 'SloRoller' functie die ervoor zorgt dat je vlees de juiste textuur en smaak krijgt bij het grillen op een lage temperatuur (tot 260 graden Celsius). Met de luchtschuif kun je de temperatuur aanpassen en met het speciaal ontworpen scharnier kun je de deksel gemakkelijk optillen. De uitneembare asopvangbak vangt al het as op, zodat het schoonmaken van de Kamado Joe Classic III een fluitje van een cent is. Met de Kamado Joe Classic III + Hoes haal je een kwalitatief hoogwaardige barbecue in huis. Het gebruik van topkwaliteit keramische materialen garandeert een optimaal warmte- en rookverlies. Je krijgt hiermee een barbecue waarmee je vlees een heerlijke smaak en textuur krijgt. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige barbecue.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je er een bijpassende hoes bij als je gaat barbecueën. Dankzij de 'SloRoller' krijgt het vlees de juiste textuur en smaak als je op lage temperatuur grillt. Het rooster bestaat uit 2 delen, waardoor je verschillende gerechten tegelijkertijd op verschillende manieren kunt bereiden.

Minpunten
  • De barbecue is zwaar van gewicht, waardoor twee mensen nodig zijn om het onderstel te installeren.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe Classic III + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Kamado Joe Unknown barbecue is 46 cm.

De Kamado Joe Classic III + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Kamado Joe Classic III + Hoes. weegt 128 kg.