1. Weber
  2. Weber Q1400 + Onderstel + Hoes.

Weber Q1400 + Onderstel + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Q1400 + Onderstel + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Q1400 + Onderstel + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Q1400 + Onderstel + Hoes.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

13,5 kg

Omschrijving van de Weber Q1400 + Onderstel + Hoes. barbecue

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes biedt een ideale combinatie van een krachtige elektrische barbecue en een ruimtebesparend onderstel. De barbecue beschikt over een ruime warmtespiraal en een traploos instelbare temperatuurregelaar. Hiermee bereik je snel de gewenste temperatuur en heb je altijd een gelijkmatig grillresultaat. Bovendien houdt de elektrische barbecue de sappen binnen de warmtespiraal, waardoor je een intenser smaakresultaat verkrijgt. Door de meegeleverde hoes is deze barbecue ook zonder zorgen het hele jaar buiten te gebruiken. Met twee inklapbare werkbladen en het compacte onderstel geniet je met minder ruimte toch van alle mogelijkheden die deze barbecue te bieden heeft. Vergeet niet de Weber Q1400 + Onderstel + Hoes aan te sluiten op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind. Je kunt je barbecue voor maximaal 7 personen klaarmaken op het grilloppervlak. Dankzij het onderstel barbecue je op een prettig te bereiken werkhoogte.

Minpunten
  • Bij het opstarten van de barbecue gebruikt het kortstondig veel energie (piekspanning), waardoor er een kans is dat de stoppen doorslaan.

Veelgestelde vragen over de Weber Q1400 + Onderstel + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is X.

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes. is een Elektrische barbecue.

De Weber Q1400 + Onderstel + Hoes. weegt 13,5 kg.