1. The Bastard
 2. The Bastard Urban Medium Compleet 2022.

The Bastard Urban Medium Compleet 2022. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard Urban Medium Compleet 2022. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de The Bastard Urban Medium Compleet 2022. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue The Bastard Urban Medium Compleet 2022.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

42 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

101 kg

Omschrijving van de The Bastard Urban Medium Compleet 2022. barbecue

Voor de ervaren BBQ-fan is er nu de The Bastard Urban Medium Compleet 2022. Deze set bestaat uit twee hoogtes, waarmee je het BBQ rooster op verschillende manieren kunt delen. Je kunt met de meegeleverde halve maan roosters twee heerlijke gerechten tegelijkertijd bereiden. Daarnaast heeft deze Advanced Cooking System ook een charcoal basket. De houtskool blijft hierdoor op zijn plek en brandt langzaam. Met de schijf bovenop de barbecue pas je de luchtstroom aan en regel je gemakkelijk de temperatuur. Het as dat vrijkomt vang je op met de rvs ash lifter, zodat je de barbecue na gebruik gemakkelijk schoonmaakt. Naast de twee hoogtes, krijg je ook een onderstel en zijtafels bij de Medium Compleet. Met de The Bastard Urban Medium Compleet 2022 heb je dus alles wat je nodig hebt voor de ultieme BBQ-ervaring. Deze set is gemaakt voor de ervaren BBQ-fan en zorgt ervoor dat jouw gerechten perfect worden bereid. Of je nu kiest voor twee verschillende gerechten of een complete maaltijd, met deze set ben je altijd verzekerd van een heerlijk resultaat. De houtskool blijft op zijn plek en je kunt de luchtstroom en temperatuur gemakkelijk aanpassen. Na gebruik is de barbecue ook meteen schoon met de rvs ash lifter. Geniet dus van de ultieme BBQ-ervaring met de The Bastard Urban Medium Compleet 2022.

Pluspunten
 • Ten opzichte van het 2021 model heeft deze BBQ het nieuwe Advanced Cooking System waardoor je gerechten op twee verschillende hoogtes kunt bereiden

  .

  Met de meegeleverde accessoires kun je je barbecue gemakkelijk omtoveren tot een oven en schoonmaken

  .

  Je kunt met je barbecue maximaal zeven personen op het grilloppervlak tegelijkertijd bereiden.

Minpunten
 • Je moet het onderstel zelf installeren, wat door het gewicht van de kamado lastig is.

Veelgestelde vragen over de The Bastard Urban Medium Compleet 2022. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de The Bastard Unknown barbecue is 42 cm.

De The Bastard Urban Medium Compleet 2022. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De The Bastard Urban Medium Compleet 2022. weegt 101 kg.