1. Boretti
  2. Boretti Terzo.

Boretti Terzo. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Terzo. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Terzo. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Terzo.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

10,8 kg

Omschrijving van de Boretti Terzo. barbecue

De Boretti Terzo houtskoolbarbecue is het perfecte barbecue-model voor kleine tuinen. Het is een compact apparaat met stijlvol design, maar toch groot genoeg zodat je met z'n zessen kunt genieten van perfect gegrilde gerechten. De regelbare luchttoevoer geeft je alle controle over de temperatuur van de kolen, zodat je gerechten op de juiste manier kunt bereiden. De barbecue staat stevig en is dankzij de hittebestendige draagbeugels aan de zijkant gemakkelijk op te tillen. Hij weegt slechts 10,8 kilogram, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Ook het vervangen van de kolen gaat eenvoudig en zonder troep, dankzij de uitneembare kolenbak. Kortom, de Boretti Terzo is de perfecte keuze voor iedereen die van een kleine tuin wil genieten, zonder af te doen aan het barbecueplezier.

Pluspunten
  • Dankzij zijn compacte formaat kun je deze barbecue ook als tafelbarbecue gebruiken. Je hebt geen last van opvliegend as, omdat de asopvangbak afgesloten is. Je kunt de barbecue voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak gebruiken.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je BBQ-gereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Boretti Terzo. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is X.

De Boretti Terzo. is een Houtskoolbarbecue.

De Boretti Terzo. weegt 10,8 kg.