1. The Bastard
  2. The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes.

The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

42 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

101 kg

Omschrijving van de The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes. barbecue

Met The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes bereid je de meest heerlijke gerechten voor een gezelschap tot maximaal 7 personen. Van een heerlijke steak tot een romige pasta met groenten. Geniet van het kookplezier met de plate setter die je op meerdere hoogtes kunt verstellen om zo twee verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. De vernieuwde inklapbare zijtafels geven je voldoende ruimte om te grillen. Het aansteken van de barbecue is eenvoudig met de meegeleverde houtskoolmand. De schijf bovenop de barbecue regelt de temperatuur en luchtstroom. Na gebruik gooi je het as eenvoudig weg dankzij de roestvrijstalen ash lifter. Met de speciale hoes bescherm je jouw barbecue tegen zon, wind en regen. Geniet van de heerlijke gerechten met de Urban Medium Compleet + Hoes.

Pluspunten
  • In deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende hoes meegeleverd. Ten opzichte van oudere Medium modellen heeft deze BBQ een nieuw Advanced Cooking System waardoor je gerechten op twee verschillende hoogtes kunt bereiden. Met de meegeleverde accessoires kun je jouw barbecue omtovern tot een oven en hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Je moet het onderstel zelf installeren, wat door het gewicht van de kamado lastig is.

Veelgestelde vragen over de The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de The Bastard Unknown barbecue is 42 cm.

De The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De The Bastard Urban Medium Compleet + Hoes. weegt 101 kg.