1. Napoleon
  2. Napoleon Grills TravelQ PRO285.

Napoleon Grills TravelQ PRO285. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Napoleon Grills TravelQ PRO285. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Napoleon Grills TravelQ PRO285. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Napoleon Grills TravelQ PRO285.

Type barbecue

Gasbarbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

16 kg

Omschrijving van de Napoleon Grills TravelQ PRO285. barbecue

De Napoleon Grills TravelQ PRO285 is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een krachtige gasbarbecue die gemakkelijk mee te nemen is. Het grote voordeel van deze barbecue is dat hij veel meer biedt dan alleen maar grillen. Dankzij de kasten aan de zijkanten heb je toegang tot verschillende handige accessoires, zoals een warmerrek en een speciaal rooster voor zachtere ingrediënten. Daarnaast heeft deze barbecue ook een lade voor het opbergen van je persoonlijke spullen. Verder is de Napoleon Grills TravelQ PRO285 ook voorzien van verschillende innovatieve technologieën, zoals de Infra-Rood technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale verbranding van het vlees, waardoor je het perfect kunt grillen. Daarnaast is het ook mogelijk om de barbecue te bedienen met een app, waarmee je eenvoudig alle instellingen kunt regelen. Met de Napoleon Grills TravelQ PRO285 kun je dus ervoor zorgen dat je altijd de perfecte barbecue hebt.

Pluspunten
  • Je barbecueert voor maximaal 9 personen op het grilloppervlak. Via de dekselthermometer hou je de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten. Je gebruikt de barbecue ook als tafelbarbecue.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je barbecuegereedschap tijdens het grillen op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Napoleon Grills TravelQ PRO285. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Napoleon Unknown barbecue is X.

De Napoleon Grills TravelQ PRO285. is een Gasbarbecue.

De Napoleon Grills TravelQ PRO285. weegt 16 kg.