1. Napoleon
  2. Napoleon Grills Rogue 425 RSB.

Napoleon Grills Rogue 425 RSB. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Napoleon Grills Rogue 425 RSB. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Napoleon Grills Rogue 425 RSB. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Napoleon Grills Rogue 425 RSB.

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

64 kg

Omschrijving van de Napoleon Grills Rogue 425 RSB. barbecue

De Napoleon Grills Rogue 425 RSB is een handige buitenkeuken voor het voorbereiden van gerechten voor grote groepen. Dit gasmodel heeft drie hoofdbranders, een zijbrander, een infrarood achterbrander en een Jetfire ontsteking. Bovendien is deze buitenkeuken uitgerust met een rotisserie, waarmee je een heerlijk gebraden kip kunt bereiden. De gietijzeren grillplaten zorgen voor de perfecte grillstrepen in het vlees. En om de temperatuur binnen de buitenkeuken nauwkeurig in de gaten te houden, is er de Accu-Probe dekselthermometer. Op de twee inklapbare zijtafels kun je al je accessoires ordenen. Dankzij deze buitenkeuken ben je verzekerd van een geslaagd barbecue feestje voor 12 personen.

Pluspunten
  • Op de zijbrander bereid je sauzen en bijgerechten tijdens het grillen. Op de zijbrander bereid je sauzen en bijgerechten tijdens het barbecueën. De barbecue heeft een warmhoudrooster waarop je de klaargemaakte gerechten warm houdt. De barbecue heeft een warmhoudrooster waarop je de klaargemaakte gerechten warm kunt houden. Je barbecuet voor maximaal 12 personen op het kookoppervlak. Je kunt met maximaal 12 personen op het kookoppervlak barbecuen.

Minpunten
  • In tegenstelling tot de andere Rogue barbecues heeft deze niet de mogelijkheid om een Sizzle Zone te gebruiken om vlees dicht te schroeien.

Veelgestelde vragen over de Napoleon Grills Rogue 425 RSB. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Napoleon Unknown barbecue is X.

De Napoleon Grills Rogue 425 RSB. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue.

De Napoleon Grills Rogue 425 RSB. weegt 64 kg.