1. Big Green Egg
  2. Big Green Egg MiniMax.

Big Green Egg MiniMax. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Big Green Egg MiniMax. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Big Green Egg MiniMax. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Big Green Egg MiniMax.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

33 cm

Kleur

Groen

Gewicht

35 kg

Omschrijving van de Big Green Egg MiniMax. barbecue

De Big Green Egg MiniMax is de perfecte combinatie van de Mini en de Small. Het compacte en handzame formaat van de Mini met het ruimere grilloppervlak van de Small. Daarnaast heeft de MiniMax het extra voordeel van een onderstel en handvatten, waardoor je hem eenvoudig kan verplaatsen binnen je tuin, op de camping of op de boot. Bovendien heeft de MiniMax een keramische kuip die bestand is tegen temperaturen tot wel 350 graden en waarvan de warmte extreem constant blijft. Met de regelbare luchttoevoer heb je de controle over de kamado en met de geïntegreerde thermometer houd je de temperatuur in de gaten. Met de Big Green Egg MiniMax kan je grillen (direct of indirect), roken, koken, bakken, stomen en slowcooking. Kortom, de MiniMax is een echte alleskunner.

Pluspunten
  • Je maakt het roestvrijstalen rooster gemakkelijk schoon en het roest niet. Je kunt het keramiek tegen hoge temperaturen houden, waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooking kunt toepassen. Je kunt je barbecue voor maximaal 4 personen gebruiken op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen haken om je BBQ gereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Big Green Egg MiniMax. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Big Green Egg Unknown barbecue is 33 cm.

De Big Green Egg MiniMax. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Big Green Egg MiniMax. weegt 35 kg.