1. Boretti
  2. Boretti Robusto + Hoes.

Boretti Robusto + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Robusto + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Robusto + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Robusto + Hoes.

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Grijs

Gewicht

87 kg

Omschrijving van de Boretti Robusto + Hoes. barbecue

Met de Boretti Robusto + Hoes krijg je niet alleen een grote buitenkeuken, maar ook een handige hoes om de barbecue te beschermen. De gasbarbecue is uitgerust met 4 hoofdbranders en een zijbrander, waardoor je gelijktijdig voor maximaal 18 personen kunt grillen. De dekselthermometer zorgt ervoor dat je de temperatuur van het kookoppervlak kunt aflezen. Daarnaast kun je gebruik maken van de twee zijtafels waar je bijvoorbeeld een aantal borden of schalen op kan zetten. De ronde deksel zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling zodat je gerechten geleidelijk kunt garen. Na afloop bescherm je de Robusto tegen weer en wind met de meegeleverde hoes. Kortom, de Boretti Robusto + Hoes is een perfecte keuze voor kookplezier in je tuin.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een passende hoes. Op het warmhoudrooster hou je gerechten warm die al klaar zijn. Je barbecuet voor maximaal 18 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken waarmee je barbecueaccessoires bij de hand houdt.

Veelgestelde vragen over de Boretti Robusto + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is X.

De Boretti Robusto + Hoes. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue.

De Boretti Robusto + Hoes. weegt 87 kg.