1. Boretti
  2. Boretti Carbone + hoes.

Boretti Carbone + hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Carbone + hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Carbone + hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Carbone + hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Grijs

Gewicht

34 kg

Omschrijving van de Boretti Carbone + hoes. barbecue

Met de Boretti Carbone + hoes heb je de perfecte BBQ-ervaring. Deze houtskool BBQ heeft een handig kolenvlak waarmee je de temperatuur aanpast met behulp van een zwenkhendel. Je hebt hierdoor meer controle over de temperatuur, dankzij de 4 luchtroosters en de dekselthermometer. Na gebruik schuif je eenvoudig de asopvanglade onder de barbecue vandaan om deze te legen. Met de meegeleverde hoes bewaar je de barbecue in topconditie. De hoes beschermt de BBQ tegen weersinvloeden, stof en vuil en verlengt zo de levensduur. Daarnaast is het werkblad opklapbaar waardoor de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur. Met het handvat en de wielen verplaats je deze gemakkelijk naar een andere plek in de tuin. Geniet van een heerlijke barbecue met de Boretti Carbone + hoes! Met de Boretti Carbone + hoes heb je de perfecte BBQ-ervaring. De kolenvlak aan de bovenkant is uitgerust met een zwenkhendel waarmee je de temperatuur kunt aanpassen zonder je handen te branden. De 4 luchtroosters en de dekselthermometer geven je nog meer controle over de temperatuur van de barbecue. Na gebruik schuif je de asopvanglade onder de barbecue vandaan om deze eenvoudig te legen. De meegeleverde hoes beschermt de BBQ tegen weersinvloeden, stof en vuil en verlengt zo de levensduur. Ook is het werkblad handig opklapbaar waardoor de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur. Met het handvat en de wielen verplaats je deze gemakkelijk naar een andere plek in de tuin. Geniet van een heerlijke barbecue met de Boretti Carbone + hoes!

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde hoes bescherm je jouw BBQ tegen stof en regen. Hij heeft een verstelbaar kolenvlak voor optimale temperatuurbepaling. Je barbecue voor maximaal 11 personen op de grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Boretti Carbone + hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is X.

De Boretti Carbone + hoes. is een Houtskoolbarbecue.

De Boretti Carbone + hoes. weegt 34 kg.