1. The Bastard
  2. The Bastard VX Large Complete.

The Bastard VX Large Complete. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard VX Large Complete. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de The Bastard VX Large Complete. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue The Bastard VX Large Complete.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

49 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

127 kg

Omschrijving van de The Bastard VX Large Complete. barbecue

De The Bastard VX Large Complete is ook geschikt voor indirecte grillmethodes zoals het bereiden van bijvoorbeeld pizza's of brood. Je plaatst je ingrediënten makkelijk in de houtskoolbarbecue door de grote opening. Met het deksel dicht behoud je de warmte en je maakt gebruik van de luchtcirculatie. De gepatenteerde luchtregeling zorgt voor een stabiele temperatuur zodat je de gerechten tot in de puntjes klaar krijgt. De keramische bouw van The Bastard VX Large Complete zorgt ervoor dat het materiaal warmte langer vast houdt, waardoor je minder houtskool hoeft te gebruiken. Met deze Kamado houtskoolbarbecue bereid je de lekkerste gerechten.

Pluspunten
  • Je kunt de barbecue voor maximaal 9 personen op het kookoppervlak gebruiken. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooken. Je hebt extra werkruimte tijdens het grillen dankzij de zijtafels.

Minpunten
  • De houtskoolbarbecue heeft geen windscherm waardoor de warmte minder lang blijft hangen en je op lagere temperaturen kunt grillen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard VX Large Complete. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de The Bastard Unknown barbecue is 49 cm.

De The Bastard VX Large Complete. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De The Bastard VX Large Complete. weegt 127 kg.