1. Weber
  2. Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes.

Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

57 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

17 kg

Omschrijving van de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. barbecue

Geniet nog langer van je BBQ met de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. Deze vernieuwde houtskoolbarbecue is voorzien van het Weber Gourmet Barbecue System waarmee je verschillende GBS accessoires in het middenstuk kunt plaatsen, zoals een wokpan. Met het One Touch systeem open je met één beweging de ventilatieroosters en laat je het as vallen in de gesloten aspan. Met de thermometer in de deksel kun je de temperatuur goed in de gaten houden en met het ventilatierooster regel je de temperatuur in de barbecue. Bovendien beschermt de meegeleverde BBQ hoes je barbecue tegen weersinvloeden en stof. Dus geniet langer van je Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. Geniet nog langer van je Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes door de meegeleverde barbecuehoes. Deze beschermt namelijk je BBQ tegen weersinvloeden en stof. De vernieuwde houtskoolbarbecue heeft het Weber Gourmet Barbecue System waarmee je verschillende GBS accessoires in het middenstuk kunt plaatsen, zoals een wokpan. Met het One Touch systeem open je met één beweging de ventilatieroosters en laat je het as vallen in de gesloten aspan. De thermometer in de deksel stelt je in staat om de temperatuur goed in de gaten te houden en met het ventilatierooster regel je de temperatuur in de barbecue. Dankzij deze kenmerken geniet je nog langer van je Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes.

Pluspunten
  • De hoes beschermt je BBQ waardoor hij langer meegaat. Dankzij het GBS-rooster is de barbecue uit te breiden met verschillende GBS-accessoires, zoals een wokpan of een braadpan. Je barbecue is geschikt voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Er worden geen accessoires uit de GBS serie meegeleverd, naast het GBS rooster.

Veelgestelde vragen over de Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is 57 cm.

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. is een Houtskoolbarbecue.

De Weber Master Touch GBS E-5750 57 cm Zwart + Hoes. weegt 17 kg.