1. Kamado
 2. Kamado Joe KettleJoe + Hoes.

Kamado Joe KettleJoe + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kamado Joe KettleJoe + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Kamado Joe KettleJoe + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Kamado Joe KettleJoe + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

49 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

48,3 kg

Omschrijving van de Kamado Joe KettleJoe + Hoes. barbecue

Met de Kamado Joe Kettle Joe + Hoes krijg je een krachtige barbecue met een bijpassende beschermhoes. Met de meegeleverde accessoires kun je diverse gerechten bereiden. Met de twee halve maan grillroosters bereid je twee verschillende gerechten tegelijkertijd. De SloRoller, die ook bijgeleverd wordt, is ideaal voor het bereiden van vlees op een lage temperatuur (tot 260 graden Celsius). Zo krijgt het vlees de juiste textuur en smaak. De Kettle Joe heeft ook twee zijtafels met gereedschapshaken, zodat je altijd je materialen bij de hand hebt. Na gebruik verplaats je de barbecue gemakkelijk met de vier wielen. Met deze krachtige barbecue zorg je voor een geslaagde BBQ-sessie!

Pluspunten
 • Met deze set krijg je bij de barbecue een bijpassende hoes meegeleverd.Met deze set krijg je er een passende hoes bij de barbecue

  .

  Dankzij de 'SloRoller' krijgt het vlees de juiste textuur en smaak als je op een lage temperatuur grilt.Dankzij de 'SloRoller' krijgt het vlees de juiste structuur en smaak als je op een lage temperatuur grillt

  .

  Je barbecuet voor maximaal 11 personen op het ruime grilloppervlak.Je kunt er voor maximaal 11 personen op het ruime grilloppervlak barbecueën.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen verwijderbare vetafvoer.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe KettleJoe + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Kamado Joe Unknown barbecue is 49 cm.

De Kamado Joe KettleJoe + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Kamado Joe KettleJoe + Hoes. weegt 48,3 kg.