1. Boretti
 2. Boretti Forza.

Boretti Forza. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Forza. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Forza. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Forza.

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Grijs

Gewicht

87 kg

Omschrijving van de Boretti Forza. barbecue

Met de Boretti Forza heb je een prachtige buitenkeuken tot je beschikking. De robuuste, stevige constructie is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een duurzame afwerking. Het gebruik van 4 branders en een grote kookoppervlakte maakt het eenvoudig om tot 18 personen tegelijk te bedienen. Je kunt er grillen, warme gerechten opwarmen, sauzen klaarmaken en zelfs soepen bereiden. Het warmhoudrek houdt de gerechten op de juiste temperatuur. Je kunt de Boretti Forza ook gemakkelijk verplaatsen, dankzij de 4 zwenkwielen. De twee werktafels geven je de ruimte om je ingrediënten klaar te maken en de afsluitbare opbergruimte zorgt ervoor dat je je accessoires veilig kunt opbergen. De Boretti Forza is een uitstekende keuze voor iedereen die een buitenkeuken van topkwaliteit wil. Met deze barbecue maak je iedere barbecue een succes.

Pluspunten
 • De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten

  .

  Het dubbelwandige deksel houdt de warmte goed in de buitenkeuken

  .

  Je barbecuet is geschikt voor maximaal 18 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • De buitenkeuken heeft geen gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen, waardoor je het minder snel bij de hand hebt

  .

  Deze zin in het Nederlands is: De buitenkeuken heeft geen gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen, waardoor je het minder snel bij de hand hebt.

Veelgestelde vragen over de Boretti Forza. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is .

De Boretti Forza. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue.

De Boretti Forza. weegt 87 kg.