1. The Bastard
 2. The Bastard Compact 2022 + Hoes.

The Bastard Compact 2022 + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard Compact 2022 + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de The Bastard Compact 2022 + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue The Bastard Compact 2022 + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

34 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

45 kg

Omschrijving van de The Bastard Compact 2022 + Hoes. barbecue

De Bastard Compact 2022 + hoes is een compacte barbecue met een meegeleverde beschermhoes voor optimale bescherming. De barbecue is ideaal voor 4 personen en je kunt er diverse kooktechnieken mee toepassen. De houtskool wordt gestoken met behulp van een meegeleverd mandje, zodat het op zijn plek blijft en zuinig brandt. De luchtstroom en temperatuur is aan te passen via de schijf bovenop de barbecue. Met de meegeleverde plate setter kun je de barbecue ook omtoveren tot buitenoven. De Bastard Compact 2022 + hoes is een eenvoudige, maar veelzijdige barbecue die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Het kleine formaat is ideaal als je weinig plaats in de tuin hebt. De barbecue is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen vocht en vuil. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze kwalitatieve barbecue. Dankzij de meegeleverde accessoires kun je met de Bastard Compact 2022 + hoes allerlei lekkere gerechten bereiden.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende beschermhoes

  .

  Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende hoes. Dankzij de meegeleverde accessoires tover je jouw barbecue om tot oven en maak je hem gemakkelijk schoon

  .

  Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je je barbecue transformeren tot oven en gemakkelijk schoonmaken. Ten opzichte van het 2020 model heeft deze BBQ een preciezere temperatuurregeling, een ruimere kolenmand en een verbeterde thermometer

  .

  In vergelijking met het 2020 model heeft deze barbecue een preciezere temperatuurregeling, een grotere kolenmand en een verbeterde thermometer.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen gereedschapshaken waarmee je je accessoires makkelijk kunt opbergen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard Compact 2022 + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de The Bastard Unknown barbecue is 34 cm.

De The Bastard Compact 2022 + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De The Bastard Compact 2022 + Hoes. weegt 45 kg.