1. Boretti
  2. Boretti Fratello 2.0.

Boretti Fratello 2.0. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Fratello 2.0. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Fratello 2.0. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Fratello 2.0.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Grijs

Gewicht

42 kg

Omschrijving van de Boretti Fratello 2.0. barbecue

De Boretti Fratello 2.0 is de perfecte barbecue voor iedereen die wil barbecueën met een professionele smaak. Het unieke ontwerp van deze houtskool barbecue heeft een grote werkruimte waar je vlees, vis, groenten en andere ingrediënten in kunt bereiden. Dankzij de twee gietijzeren roosters kun je direct of indirect grillen, waardoor je de perfecte garing krijgt. De extra ventilatiegaten in combinatie met de geïntegreerde thermometer in het deksel, garanderen je een precieze temperatuurregeling. De poedercoating op de buitenkant van de barbecue beschermt tegen roest en andere invloeden van buitenaf. En met de twee asopvangers is de Fratello 2.0 ook nog eens eenvoudig en snel schoon te maken. Met de Boretti Fratello 2.0 krijg je een professionele barbecue met de beste smaak. Laat je gerechten tot het beste resultaat komen met deze perfecte temperatuurregeling en de twee gietijzeren roosters. Dankzij de poedercoating is de barbecue beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bovendien is de Fratello 2.0 eenvoudig schoon te maken dankzij de twee asopvangers. Geniet van de heerlijkste gerechten met de Boretti Fratello 2.0.

Pluspunten
  • Met de twee standaard meegeleverde gietijzeren roosters maak je mooie grillstrepen op je steaks. Je hebt geen last van opvliegend as, omdat de asopvangbak afgesloten is. Je kunt voor maximaal 11 personen barbecueën op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen wielen waardoor het minder gemakkelijk te verplaatsen is

    .

    Een gietijzeren rooster vraagt meer onderhoud dan een roestvrijstalen rooster.

Veelgestelde vragen over de Boretti Fratello 2.0. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is .

De Boretti Fratello 2.0. is een Houtskoolbarbecue.

De Boretti Fratello 2.0. weegt 42 kg.