1. The Bastard
  2. The Bastard Urban Large Compleet + Hoes.

The Bastard Urban Large Compleet + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard Urban Large Compleet + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de The Bastard Urban Large Compleet + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue The Bastard Urban Large Compleet + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

49 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

138 kg

Omschrijving van de The Bastard Urban Large Compleet + Hoes. barbecue

De The Bastard Urban Large Compleet + Hoes is een complete barbecue die jouw barbecue-ervaring naar een hoger niveau tilt. Met de meegeleverde hoes bescherm je de barbecue tegen alle weersinvloeden. Daarnaast wordt er een speciale plate setter geleverd, waardoor je twee verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden. De ontsteking gebeurt met behulp van een houtskoolmand en je kunt de temperatuur en luchtstroom snel aanpassen met de schijf bovenop de barbecue. Na het barbecueën haal je het as gemakkelijk op met de rvs ash lifter. Zo geniet je steeds opnieuw van een heerlijke avond met de The Bastard Urban Large Compleet + Hoes. Met de The Bastard Urban Large Compleet + Hoes geniet je optimaal van je barbecue-ervaring. De speciale plate setter biedt je alle mogelijkheid om twee verschillende gerechten tegelijk te bereiden. Je hoeft de barbecue niet steeds te verplaatsen om verschillende gerechten te bereiden. De schijf bovenop de barbecue zorgt ervoor dat je de luchtstroom en de temperatuur makkelijk kunt aanpassen. Daarnaast is het met behulp van de rvs ash lifter eenvoudig om het as op te vangen. Met de meegeleverde beschermhoes kun je jouw barbecue ook makkelijk beschermen tegen weersinvloeden en stof. Kortom, met de The Bastard Urban Large Compleet + Hoes krijg je de ultieme barbecue-ervaring.

Pluspunten
  • In deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende hoes meegeleverd

    .

    Ten opzichte van oudere Large modellen heeft deze BBQ een nieuw Advanced Cooking System waardoor je gerechten op twee verschillende hoogtes kunt bereiden. Met de meegeleverde accessoires kun je je barbecue omtoveren tot een oven en hem makkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Je moet het onderstel zelf installeren, wat door het gewicht van de kamado erg lastig is.

Veelgestelde vragen over de The Bastard Urban Large Compleet + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de The Bastard Unknown barbecue is 49 cm.

De The Bastard Urban Large Compleet + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De The Bastard Urban Large Compleet + Hoes. weegt 138 kg.