1. The Bastard
 2. The Bastard Small 2022 + Hoes.

The Bastard Small 2022 + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard Small 2022 + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de The Bastard Small 2022 + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue The Bastard Small 2022 + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

26 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

24 kg

Omschrijving van de The Bastard Small 2022 + Hoes. barbecue

Met The Bastard Small 2022 + hoes kun je genieten van een heerlijke barbecue en tegelijkertijd deze goed beschermen. De barbecue heeft een compact formaat waardoor je deze gemakkelijk verplaatsbaar is. Met de meegeleverde plate setter verander je de barbecue in een buitenoven waarmee je verschillende kooktechnieken toepast. Om de barbecue gemakkelijk aan te steken, wordt er een houtskoolmand meegeleverd. Deze mand houdt het houtskool op zijn plaats en brandt het vervolgens zuinig op. Met de schijf bovenop The Bastard Small 2022 stel je de luchtstroom en temperatuur in. Met The Bastard Small 2022 + hoes heb je een barbecue die je gemakkelijk verplaatsbaar is en die je kunt gebruiken om verschillende kooktechnieken toe te passen. De meegeleverde houtskoolmand zorgt dat je de barbecue gemakkelijk aansteekt en dat het houtskool zuinig wordt verbrand. Met de schijf bovenop kun je de luchtstroom en temperatuur instellen om de perfecte smaak te krijgen. Geniet van een heerlijke barbecue met The Bastard Small 2022 + hoes.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende beschermhoes

  .

  Met de meegeleverde accessoires kun je je barbecue eenvoudig omtoveren tot oven en gemakkelijk schoonmaken

  .

  Ten opzichte van het 2020 model heeft deze BBQ een nauwkeurigere temperatuurregeling, een bredere kolenmand en een verbeterde thermometer.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen gereedschapshaken waardoor je jouw accessoires gemakkelijk kan opbergen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard Small 2022 + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de The Bastard Unknown barbecue is 26 cm.

De The Bastard Small 2022 + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De The Bastard Small 2022 + Hoes. weegt 24 kg.