1. Kamado
  2. Kamado Joe Classic I + Hoes.

Kamado Joe Classic I + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Kamado Joe Classic I + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Kamado Joe Classic I + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Kamado Joe Classic I + Hoes.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

46 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

90 kg

Omschrijving van de Kamado Joe Classic I + Hoes. barbecue

Met de Kamado Joe Classic + Hoes haal je een barbecue met een robuust ontwerp in huis. Deze barbecue is geschikt voor een grote groep mensen, met maximaal 8 personen die kunnen genieten van de gerechten die je bereidt. De barbecue heeft twee inklapbare zijtafels die je extra werkruimte bieden. Zo kun je met gemak al je ingrediënten naast je klaarzetten. Dankzij het onderstel gril je op een prettige werkhoogte, waardoor je niet teveel hoeft te bukken. De Kamado Joe Classic + Hoes biedt je verschillende mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. Je kunt verschillende soorten gerechten op het rooster grilen op verschillende hoogten, met andere woorden: op de ene helft van het rooster kun je vlees grilen en op de andere helft groente. De temperatuur bewaak je eenvoudig met de dekselthermometer en je kunt de temperatuur aanpassen door het ventilatierooster bovenop. Na het grillen maak je de Kamado Joe Classic + Hoes eenvoudig schoon met de aspook en de uitschuifbare aslade. Met deze barbecue geniet je van de mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijk te bereiden.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je ook een bijpassende hoes bij de barbecue. Dankzij de wielen kun je de barbecue gemakkelijk verplaatsen. Het rooster is verdeeld in twee delen, waardoor je tegelijkertijd verschillende gerechten op aparte wijze bereidt.

Minpunten
  • De barbecue is zwaar van gewicht, waardoor je twee mensen nodig hebt om het onderstel te installeren.

Veelgestelde vragen over de Kamado Joe Classic I + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Kamado Joe Unknown barbecue is 46 cm.

De Kamado Joe Classic I + Hoes. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Kamado Joe Classic I + Hoes. weegt 90 kg.