1. Big Green Egg
  2. Big Green Egg Medium.

Big Green Egg Medium. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Big Green Egg Medium. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Big Green Egg Medium. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Big Green Egg Medium.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

40 cm

Kleur

Groen

Gewicht

51 kg

Omschrijving van de Big Green Egg Medium. barbecue

De Big Green Egg Medium is een kamado van 38 centimeter die je kunt gebruiken voor het bereiden van maaltijden voor maximaal 6 personen. De dubbele keramische wanden zorgen ervoor dat de barbecue bestand is tegen temperaturen tot wel 350 graden. Daarnaast is deze kamado ook geschikt om het hele jaar door te gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden. Met de Big Green Egg Medium kun je diverse kooktechnieken toepassen, zoals grille, roken, bakken, stomen en pizza's maken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar om de kookmogelijkheden verder te vergroten. Het schoonmaken is eenvoudig en snel, waardoor je de Big Green Egg Medium direct opnieuw kunt gebruiken. Daarnaast is de kamado ook gemakkelijk mee te nemen, waardoor je altijd kunt genieten van een goede maaltijd.

Pluspunten
  • Je maakt het roestvrijstalen rooster gemakkelijk schoon en het roest niet. Je barbecuet voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooking toepassen. Je maakt het roestvrijstalen rooster gemakkelijk schoon en het roest niet. Je barbecuet voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooking toepassen.

Minpunten
  • Deze barbecue heeft geen onderstel, waardoor je hem moet inbouwen om hem veilig te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Big Green Egg Medium. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Big Green Egg Unknown barbecue is 40 cm.

De Big Green Egg Medium. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Big Green Egg Medium. weegt 51 kg.