1. Boretti
  2. Boretti Carbone.

Boretti Carbone. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Carbone. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Carbone. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Carbone.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

34 kg

Omschrijving van de Boretti Carbone. barbecue

Boretti Carbone is de ideale houtskoolbarbecue voor optimale temperatuurcontrole. Met de zwenkhendel verstel je de kolenvlak van boven naar beneden, waardoor je de temperatuur aan kunt passen zonder je handen te branden. Daarnaast heeft de barbecue 4 luchtroosters en een dekselthermometer waarmee je de temperatuur kunt aflezen. Na gebruik schuif je eenvoudig de asopvanglade onder de barbecue vandaan om deze te legen. En als je de barbecue niet gebruikt, is het werkblad opklapbaar waardoor je minder ruimte in de schuur inneemt. Met het handvat en de wielen verplaats je de barbecue gemakkelijk naar een andere plek in de tuin. Wil je zonder zorgen van je houtskoolbarbecue genieten? Kies dan voor Boretti Carbone! Met deze barbecue heb je optimale temperatuurcontrole en maak je het schoonmaken van de as op een eenvoudige manier. Je hebt zelfs de mogelijkheid om de barbecue naar een andere plek in de tuin te verplaatsen als je dat wilt. De Boretti Carbone is je ideale partner voor een perfecte barbecue.

Pluspunten
  • Hij heeft een verstelbaar kolenbakje voor een optimale temperatuurregeling. Je maakt de barbecue gemakkelijk schoon door de vetopvangbak. Je barbecuet voor maximaal 11 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaak om het barbecuegereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Boretti Carbone. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is X.

De Boretti Carbone. is een Houtskoolbarbecue.

De Boretti Carbone. weegt 34 kg.