1. Overig
  2. Grizzly Grills Compact.

Grizzly Grills Compact. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Grizzly Grills Compact. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Grizzly Grills Compact. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Grizzly Grills Compact.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

33 cm

Kleur

Grijs

Gewicht

41 kg

Omschrijving van de Grizzly Grills Compact. barbecue

De Grizzly Grills Compact kamado BBQ is een praktische en veelzijdige keuze voor iedereen die van koken met charcoal houdt. Het 41 kilo zware onderstel is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een garantie van 20 jaar. Door deze stevige kuip blijft de warmte goed bewaard en is het mogelijk om verschillende kooktechnieken toe te passen. Zo kan je slow cooking en indirect grillen. De temperatuur kun je eenvoudig aflezen aan de thermometer in het deksel. Met de meegeleverde ash poker is de kamado barbecue eenvoudig schoon te maken. Het is een uitstekende keuze voor wie een duurzame, kleine kamado barbecue zoekt voor dagelijks gebruik.

Pluspunten
  • Dankzij de chip feeder kun je gemakkelijk extra houtssnippers toevoegen tijdens het grillen. Je krijgt standaard een plate setter mee, waardoor je slow cooking kunt toepassen en je barbecue kan omzetten in een oven. Je kunt barbecueën voor maximaal 4 personen op het kookoppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen zijtafels, waardoor je geen extra werkruimte hebt.

Veelgestelde vragen over de Grizzly Grills Compact. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Grizzly Grills Unknown barbecue is 33 cm.

De Grizzly Grills Compact. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Grizzly Grills Compact. weegt 41 kg.