1. Boretti
  2. Boretti Ceramica L.

Boretti Ceramica L. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Ceramica L. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Ceramica L. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Ceramica L.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

45 cm

Kleur

Grijs

Gewicht

80 kg

Omschrijving van de Boretti Ceramica L. barbecue

De Boretti Ceramica L is een unieke kamado barbecue van hoge kwaliteit. De kamado is gemaakt van keramiek, wat zorgt voor optimale isolatie. Hierdoor kan je in elk seizoen genieten van je barbecue. Met behulp van een thermometer en ventilatiegaten kun je de temperatuur nauwkeurig regelen. Hierdoor kun je verschillende kooktechnieken toepassen. Je kunt bijvoorbeeld direct en indirect grillen, braad en bakken en zelfs roken. De Boretti Ceramica L wordt geleverd met een stevig onderstel met 4 wielen. Zo is hij gemakkelijk te verplaatsen. Er zitten ook 2 uitklapbare zijtafels aan, waardoor je extra werkruimte hebt. Met de handige haken kun je je tangen netjes opbergen. Met de Boretti Ceramica L kun je de lekkerste gerechten bereiden voor een onvergetelijk barbecue-feestje.

Pluspunten
  • Je hebt extra werkruimte dankzij de opklapbare zijtafels. Dankzij de vier wielen verplaats je de barbecue gemakkelijk. Je barbecuet voor maximaal 10 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen vetafvoer.

Veelgestelde vragen over de Boretti Ceramica L. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is 45 cm.

De Boretti Ceramica L. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Boretti Ceramica L. weegt 80 kg.