1. Boretti
 2. Boretti Robusto.

Boretti Robusto. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti Robusto. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Boretti Robusto. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Boretti Robusto.

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Zwart

Gewicht

87 kg

Omschrijving van de Boretti Robusto. barbecue

De Boretti Robusto is een gasbarbecue waarmee je voor 18 personen tegelijkertijd kunt grillen. De buitenkeuken is voorzien van 4 krachtige hoofdbranders en een zijbrander. De deksel is rond gevormd, waardoor de warmte perfect gecirculeerd wordt. Met de dekselthermometer hou je de temperatuur in de gaten. Daarnaast heeft de Boretti Robusto twee ruime zijtafels, waarop je borden en schalen plaatst. Met de Boretti Robusto creëer je een lekkere buitenkeuken waar iedereen van kan genieten. Vanaf nu kun je samen met je vrienden of familie van heerlijke gegrilde gerechten genieten. Of je nu gaat voor een knapperig stuk vlees, zilte vis of een gegrilde groente kom je met deze barbecue zeker aan je trekken. Kortom, laat je verleiden door de Boretti Robusto en geniet met z'n allen van de heerlijkste gerechten.

Pluspunten
 • De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten

  .

  De buitenkeuken heeft ook een warmhoudrooster waar je jouw gerechten op kunt warmhouden

  .

  Daarnaast biedt het grilloppervlak ruimte aan het barbecuen van maximaal 18 personen.

Minpunten
 • De buitenkeuken heeft geen gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen, waardoor je het minder snel bij de hand hebt

  .

  Deutsch: Die Außenküche hat keine Werkzeughaken, an denen man das Grillwerkzeug aufhängen kann, so dass man es nicht so schnell zur Hand hat.

Veelgestelde vragen over de Boretti Robusto. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Boretti Unknown barbecue is .

De Boretti Robusto. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue.

De Boretti Robusto. weegt 87 kg.