1. Overig
  2. Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.

Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie.

Type barbecue

Gasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai

Diameter kookoppervlak

46 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

13 kg

Omschrijving van de Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. barbecue

De Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie maakt het barbecueën nog makkelijker. Met de anti-aanbakfolie hoef je geen boter meer te gebruiken om het vlees te bakken. Bovendien is het folie eenvoudig af te wassen en kun je het opnieuw gebruiken. Je krijgt bij deze gasbarbecue standaard een pandrager, skottel en grillrooster meegeleverd. Met accessoires zoals een paella pan of een pizzasteen (niet meegeleverd) kun je de mogelijkheden van de barbecue nog verder uitbreiden. De piëzo-ontsteking zorgt ervoor dat je de barbecue gemakkelijk en veilig aansteekt met een elektrisch vonkje. Met deze barbecue kun je tot wel 9 personen tegelijkertijd eten bereiden. Geniet van een heerlijk etentje met je campingvrienden en familie.

Pluspunten
  • Je kunt voor maximaal 9 personen koken op het kookoppervlak. Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 3,7 kilowatt. De barbecue wordt geleverd met meerdere kookoppervlakken waardoor je de kookmogelijkheden vergroot.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Cadac Unknown barbecue is 46 cm.

De Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. is een Gasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai.

De Cadac Carri Chef 50 Skottel met folie. weegt 13 kg.