1. Overig
  2. Cadac Paella Braai.

Cadac Paella Braai. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac Paella Braai. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Cadac Paella Braai. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Cadac Paella Braai.

Type barbecue

Gasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai

Diameter kookoppervlak

47 cm

Kleur

Blauw, Grijs

Gewicht

6 kg

Omschrijving van de Cadac Paella Braai. barbecue

De Cadac Paella Braai is dé perfecte gasbarbecue voor thuis of op de camping. Met een vermogen van 3 kilowatt en een opstaande rand is deze skottelbraai ideaal voor het maken van paella, risotto, vlees, vis en groenten. Maar ook pannenkoeken bereiden is mogelijk. Met de bijgeleverde paellapan en pandrager kun je bovendien ook water of sauzen opwarmen. Je neemt de Cadac Paella Braai gemakkelijk mee op vakantie, want deze is compleet geleverd met een handige draagtas. Probeer deze veelzijdige gasbarbecue uit en maak meteen een heerlijk gerecht!

Pluspunten
  • Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 3 kilowatt. Je kunt maximaal 8 personen koken op het kookoppervlak. Je bereidt verschillende éénpansgerechten in de paellapan.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Cadac Paella Braai. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Cadac Unknown barbecue is 47 cm.

De Cadac Paella Braai. is een Gasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai.

De Cadac Paella Braai. weegt 6 kg.