1. Overig
  2. Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes.

Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes.

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

60 kg

Omschrijving van de Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes. barbecue

Met de Campingaz 4 Series Classic LS Plus D + Hoes krijg je een krachtige barbecue met een gietijzeren grillrooster en een bijpassende beschermhoes. Het middenstuk is uitneembaar waardoor je meerdere kooktechnieken kunt toepassen. De barbecue heeft een grote grilloppervlakte voor maximaal 16 personen. Aan de zijtafel bereid je bijgerechten of bewaar je je barbecue gereedschap. Met de 4 krachtige hoofdbranders kun je met één druk op de knop aansteken en geniet je van een gelijkmatige warmteverdeling. Na gebruik haal je de onderdelen uit elkaar en stop je ze in de vaatwasser. Zo hou je de barbecue schoon en klaar voor de volgende keer. De afneembare beschermhoes beschermt de barbecue tegen weer en wind.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je een bijpassende hoes bij de barbecue meegeleverd. De barbecue heeft een zijbrander en een zijtafel voor extra werkruimte. Je kunt met deze barbecue maximaal 16 personen op het ruime grilloppervlak bedienen.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Campingaz Unknown barbecue is X.

De Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue.

De Campingaz 4 Series Classic LS Plus Black + Hoes. weegt 60 kg.