1. Overig
  2. Campingaz Party Grill 400.

Campingaz Party Grill 400. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Campingaz Party Grill 400. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Campingaz Party Grill 400. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Campingaz Party Grill 400.

Type barbecue

Gasbarbecue, Kooktoestel

Diameter kookoppervlak

36 cm

Kleur

Blauw, Zwart

Gewicht

4,9 kg

Omschrijving van de Campingaz Party Grill 400. barbecue

De Campingaz Party Grill 400 is de perfecte gasbarbecue voor al je maaltijden. Het deksel is aan twee zijden te gebruiken: aan de ene kant als wok, en aan de andere kant voor grillen, bakken en koken. Je bereidt zo een complete maaltijd op de barbecue. De gladde plancha is ideaal voor garnalen of groenten. Met de afschroefbare poten is de barbecue gemakkelijk te verplaatsen, maar ook aan de waterkant of op de camping is hij eenvoudig te gebruiken. Als kers op de taart is de Party Grill uitgerust met een piezo-ontsteking, waarmee hij altijd gemakkelijk aansteekt. De barbecue werkt op hervulbare Campingaz cilinders. Kortom, de Party Grill 400 is de perfecte barbecue voor iedere maaltijd.

Pluspunten
  • Dankzij de afschroefbare poten en het vastklikbare deksel kun je hem gemakkelijk vervoeren. Je kunt op het grilloppervlak barbecueën voor maximaal 5 personen. Je kunt het deksel ook omgekeerd gebruiken als wok op de Party Grill.

Minpunten
  • Hij heeft geen zijtafels voor extra werkruimte.

Veelgestelde vragen over de Campingaz Party Grill 400. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Campingaz Unknown barbecue is 36 cm.

De Campingaz Party Grill 400. is een Gasbarbecue, Kooktoestel.

De Campingaz Party Grill 400. weegt 4,9 kg.