1. Overig
  2. Campingaz Party Grill 600.

Campingaz Party Grill 600. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Campingaz Party Grill 600. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Campingaz Party Grill 600. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Campingaz Party Grill 600.

Type barbecue

Gasbarbecue, Kooktoestel

Diameter kookoppervlak

52 cm

Kleur

Blauw, Zwart

Gewicht

10,72 kg

Omschrijving van de Campingaz Party Grill 600. barbecue

De Campingaz Party Grill 600 is een echte allrounder. Naast bakken, grillen en koken, heb je ook de beschikking over een plancha waarmee je variërende gerechten kunt bereiden. Of je nu gemarineerde garnalen wilt maken, een sappige hamburger of een ingekookte saus, je hebt volop keuze. Dankzij de afschroefbare poten is het toestel gemakkelijk te vervoeren, naar de camping of het park bijvoorbeeld. Met de piezo ontsteking steek je de barbecue altijd eenvoudig aan. Let op: de afgebeelde gasfles, gasslang en gasdrukregelaar worden niet meegeleverd. Met de Campingaz Party Grill 600 kun je gemakkelijk genieten van een zomer vol barbecueplezier. Je kunt zelfs als je onderweg bent allerlei smakelijke gerechten bereiden. De poten zijn afneembaar en je klikt het deksel gemakkelijk vast. Zo heb je altijd een handig toestel bij de hand. Met de piezo ontsteking steek je de barbecue eenvoudig aan. Nu hoef je alleen nog maar de ingrediënten te kopen en te genieten van je barbecuegerechten. Let op: de afgebeelde gasfles, gasslang en gasdrukregelaar worden niet meegeleverd.

Pluspunten
  • Dankzij de afschroefbare poten en het vastklikbare deksel is hij gemakkelijk te vervoeren. Je barbecue is geschikt voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak. Je gebruikt de barbecue op een comfortabele werkhoogte.

Minpunten
  • De benodigde gasleiding en gas drukregelaar worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Campingaz Party Grill 600. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Campingaz Unknown barbecue is 52 cm.

De Campingaz Party Grill 600. is een Gasbarbecue, Kooktoestel.

De Campingaz Party Grill 600. weegt 10,72 kg.