1. Napoleon
  2. Napoleon Grills TravelQ PRO285E.

Napoleon Grills TravelQ PRO285E. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Napoleon Grills TravelQ PRO285E. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Napoleon Grills TravelQ PRO285E. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Napoleon Grills TravelQ PRO285E.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Zwart

Gewicht

17 kg

Omschrijving van de Napoleon Grills TravelQ PRO285E. barbecue

De Napoleon Grills TravelQ PRO285E is een perfecte barbecue voor kampeerders en reizigers. Het is klein maar toch krachtig en de gietijzeren grillplaten zorgen ervoor dat je een perfecte smaak creëert. Je kunt er niet alleen burgers op bereiden, maar ook hele kippen met de hoge deksel. Ook voorkom je dat je voedsel verbrandt door de ingebouwde Accu-Probe dekselthermometer. Na gebruik is de barbecue gemakkelijk schoon te maken door het warmte element los te halen. Je kunt de Napoleon Grills TravelQ PRO285E gemakkelijk meenemen op pad, het weegt slechts 16 kilogram en heeft een ruim kookoppervlak voor 9 personen. Ga jij op pad en wil je lekker grillen? Kies dan voor de Napoleon Grills TravelQ PRO285E!

Pluspunten
  • Je barbecueert voor maximaal 9 personen op het grilloppervlak. Met behulp van de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue nauwkeurig in de gaten. Dankzij het compacte formaat kun je de barbecue ook als tafelbarbecue gebruiken.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je barbecuegereedschap aan te hangen tijdens het grillen.

Veelgestelde vragen over de Napoleon Grills TravelQ PRO285E. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Napoleon Unknown barbecue is .

De Napoleon Grills TravelQ PRO285E. is een Elektrische barbecue.

De Napoleon Grills TravelQ PRO285E. weegt 17 kg.