1. The Bastard
  2. The Bastard Urban Compact.

The Bastard Urban Compact. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard Urban Compact. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de The Bastard Urban Compact. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue The Bastard Urban Compact.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

34 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

45 kg

Omschrijving van de The Bastard Urban Compact. barbecue

The Bastard Urban Compact staat garant voor een heerlijk barbecuefeest, ook als het buiten kouder wordt. Het keramiek is namelijk perfect bestand tegen vorst. Daarnaast is de barbecue ook gemakkelijk te verplaatsen dankzij het onderstel. Met de meegeleverde plate setter tover je de kamado om tot buitenoven en bereid je heerlijke gerechten. Daarnaast kun je de temperatuur regelen met behulp van de meegeleverde charcoal basket. Door de schijf bovenop de barbecue pas je de luchtstroom aan. Geniet van een heerlijk barbecuefeest met The Bastard Urban Compact!

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde accessoires kun je jouw barbecue eenvoudig transformeren en schoonmaken. Deze BBQ heeft een nauwkeurige temperatuurregeling, een ruime kolenmand en een thermometer. Je kunt je barbecue gebruiken voor maximaal 5 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Je moet je barbecue gereedschap altijd vasthouden, want deze barbecue heeft geen gereedschaphaken.

Veelgestelde vragen over de The Bastard Urban Compact. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de The Bastard Unknown barbecue is 34 cm.

De The Bastard Urban Compact. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De The Bastard Urban Compact. weegt 45 kg.