1. Overig
  2. Traeger Ironwood 885.

Traeger Ironwood 885. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Traeger Ironwood 885. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Traeger Ironwood 885. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Traeger Ironwood 885.

Type barbecue

Pellet barbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

78 kg

Omschrijving van de Traeger Ironwood 885. barbecue

De Traeger Ironwood 885 is de perfecte barbecue voor een geslaagde maaltijd met smaak. Met deze bbq kun je tot wel 26 personen tegelijk bedienen. Het apparaat bevat twee grillroosters, waarvan je er één in hoogte kunt verstellen. De super smoke functie voegt extra rook toe waardoor je gerechten de authentieke rooksmaak krijgen die ze verdienen. De vleesthermometer helpt je bij het aflezen van de juiste temperatuur. Ook heeft de Traeger Ironwood 885 een warmhoudfunctie zodat je maaltijden langer lekker warm blijven. Dankzij de Traeger app kun je de barbecue ook makkelijk op afstand bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de warmhoudfunctie aanzetten terwijl je een bijgerecht in de keuken bereidt. Genieten van een heerlijke maaltijd met authentieke rooksmaak is dus slechts een druk op de knop verwijderd.

Pluspunten
  • Door gebruik te maken van pellets en de super smoke-functie, geef je jouw gerecht een authentieke rooksmaak. Je bedient de barbecue op afstand gemakkelijk met de Traeger-app. Je kunt barbecue voor maximaal 26 personen op het kookoppervlak.

Minpunten
  • Je bent aan het stopcontact gebonden, want deze barbecue heeft naast pellets ook stroom nodig.

Veelgestelde vragen over de Traeger Ironwood 885. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Traeger Unknown barbecue is X.

De Traeger Ironwood 885. is een Pellet barbecue.

De Traeger Ironwood 885. weegt 78 kg.