1. Weber
  2. Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm.

Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

57 cm

Kleur

Grijs

Gewicht

2 kg

Omschrijving van de Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm. barbecue

Met het Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm ben je klaar om het barbecue seizoen te starten. Met de meegeleverde brikkenstarterset heb je binnen 30 minuten hete kolen om op te grillen. Dankzij de 57 centimeter diameter heb je een grote barbecue waar je tot wel 12 personen tegelijk mee kunt voorzien van een heerlijke maaltijd. De geïntegreerde dekselthermometer helpt je bij het nauwkeurig in de gaten houden van de temperatuur zodat je zeker weet dat het vlees perfect gaart. Na afloop van het barbecueën, verdwijnt het as met één druk op de knop in de asopvangbak. En om de barbecue veilig op te bergen krijg je er bovendien een beschermhoes bij. Het Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm is gemaakt van duurzaam gegalvaniseerd staal en heeft een voorgevormde pootplaat die ervoor zorgt dat het stevig en solide staat. Daarnaast is de barbecue voorzien van twee handgrepen aan de zijkanten, en een extra handgreep aan de bovenkant voor eenvoudige verplaatsing. Met het Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm kun je dus alle kanten op als het gaat om heerlijk barbecuen met vrienden en familie.

Pluspunten
  • Het pakket bestaat uit een barbecue, hoes, houtskool en een brikettenstarterset, waardoor je helemaal klaar bent voor het barbecueseizoen. Met een druk op de knop laat je het as in de asopvangschaal vallen, waardoor je de barbecue sneller schoonmaakt. Je barbecueert voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen.

Veelgestelde vragen over de Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is 57 cm.

De Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm. is een Houtskoolbarbecue.

De Weber Barbecuepakket Original Kettle 57 cm. weegt 2 kg.