1. Weber
  2. Weber Lumin Black.

Weber Lumin Black. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Lumin Black. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Lumin Black. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Lumin Black.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Zwart

Gewicht

16,5 kg

Omschrijving van de Weber Lumin Black. barbecue

De Weber Lumin Black is ideaal voor alle grillers die geen kompromissen willen sluiten. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de barbecue niet alleen een waardevolle toevoeging is aan je tuin, maar ook een stijlvolle blikvanger. Het bijzondere aan deze barbecue is dat hij voorzien is van een dubbelzijdig verwarmingssysteem. Je kunt dus zowel direct als indirect grille, waardoor je veel verschillende soorten gerechten bereidt. De vlammen die het verwarmingssysteem produceert, kun je gemakkelijk regelen door de temperatuur te veranderen. Daarnaast is de Weber Lumin Black voorzien van een rookbak. Hierdoor kun je de authentieke smaak van een houtskoolbarbecue naamaken. Met de rookinfusie-instelling en het toevoegen van rookmot krijg je precies de smaak die je wilt. Met de thermometer op de deksel houd je gemakkelijk de temperatuur in de gaten. Zo kun je precies op de juiste temperatuur grillen.

Pluspunten
  • Je barbecue voor maximaal 8 personen op het kookoppervlak. Met behulp van de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten. Door de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om je barbecuegereedschappen aan op te hangen tijdens het grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber Lumin Black. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is .

De Weber Lumin Black. is een Elektrische barbecue.

De Weber Lumin Black. weegt 16,5 kg.