1. Weber
  2. Weber Lumin Black Met Onderstel.

Weber Lumin Black Met Onderstel. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Lumin Black Met Onderstel. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Lumin Black Met Onderstel. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Lumin Black Met Onderstel.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

20,5 kg

Omschrijving van de Weber Lumin Black Met Onderstel. barbecue

Met de Weber Lumin Met Onderstel gril je op comfortabele werkhoogte voor ongeveer 8 personen tegelijkertijd. Dankzij het inklapbare onderstel kun je de barbecue makkelijk verplaatsen in de tuin of meenemen naar de camping. Je maakt gebruik van directe en indirecte grilmogelijkheden, waardoor je veel verschillende soorten gerechten kunt bereiden. Met een maximale temperatuur van 315 graden Celsius kun je bijvoorbeeld lekkere stukken vlees bereiden. Gebruik ook de stoombak voor het stomen van groenten. Voeg voor een authentieke barbecue-rook smaak rookmot toe in de rookbak met de rookinfusie-instelling. De deksel zorgt voor een goede warmteverdeling en houdt de warmte vast. Je kunt de temperatuur gemakkelijk in de gaten houden met de thermometer op de deksel van de Lumin Met Onderstel. Het is ook mogelijk om de barbecue te voorzien van accessoires, zoals een wielstel om de barbecue makkelijk te verplaatsen.

Pluspunten
  • Je barbecueert voor maximaal 8 personen op het kookoppervlak. Met behulp van de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten. Dankzij de gereedschapshaken heb je het barbecuegereedschap tijdens het grillen snel bij de hand.

Minpunten
  • Het snoer is relatief kort, waardoor een verlengsnoer vaak nodig is.

Veelgestelde vragen over de Weber Lumin Black Met Onderstel. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is X.

De Weber Lumin Black Met Onderstel. is een Elektrische barbecue.

De Weber Lumin Black Met Onderstel. weegt 20,5 kg.