1. Weber
  2. Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate.

Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Diameter kookoppervlak

57 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

22 kg

Omschrijving van de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate. barbecue

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart is een veelzijdige barbecue die perfect geschikt is voor het maken van verschillende soorten gerechten. Met de houtskoolring verplaats je de houtskool gemakkelijk naar de zijkanten van de kuip waardoor je indirecte gril- en braadmogelijkheden krijgt. De Diffuser Plate verzekert je van een constante temperatuur bij het roken van je gerechten op de houtskoolbarbecue. Daarnaast kun je met het Weber GBS rooster verschillende smaken meegeven aan je gerechten. De Sear Grate die standaard wordt meegeleverd zorgt voor echte grillstrepen op je vlees. Verder worden geen GBS accessoires standaard meegeleverd. De deksel opent en sluit gemakkelijk dankzij de veren in het scharnier. De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een veelzijdige barbecue. De combinatie van indirect grilen, braadmogelijkheden, een constante temperatuur bij het roken en verschillende smaken toevoegen maakt de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart een perfecte barbecue voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige kookervaring. Met de Weber GBS accessoires kun je de mogelijkheden van de barbecue nog verder uitbreiden. Met de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart heb je dus een uiterst veelzijdige barbecue.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde sear grille maak je grillstrepen op hoge temperatuur in het vlees. Dankzij het scharnierende deksel blijft het deksel tijdens het grillen automatisch openstaan. De barbecue heeft het One Touch-systeem waarmee je de as gemakkelijk uit de barbecue verwijdert.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen zijtafels voor extra werkruimte tijdens het grillen

    .

    --> De barbecue heeft geen zijtafels voor extra werkruimte tijdens het grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate. barbecue

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate. is een Houtskoolbarbecue.

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate. weegt 22 kg.