1. Weber
  2. Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes.

Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Zwart

Gewicht

13,6 kg

Omschrijving van de Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. barbecue

De Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes is een uitgebreide elektrische barbecue. Het gietijzeren rooster biedt ruimte aan maximaal 6 personen en de iGrill die je in één stuk vlees plaatst, stuurt een melding naar de Weber app wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Hierdoor weet je zeker dat je vlees, groenten en vis precies zo gaar is als je wilt. De verhoging van het onderstel zorgt ervoor dat je op prettige werkhoogte barbecueert. Verplaatsen van de barbecue gaat gemakkelijk met de wielen en je barbecue gereedschap kun je op het rek bewaren. Ook het digitale scherm op de deksel geeft je altijd de juiste temperatuur. Als je de barbecue niet gebruikt, berg je hem gemakkelijk op met de meegeleverde beschermhoes. Zo is je Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes altijd beschermd tegen weer en wind.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende hoes en een onderstel.Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende hoes en een onderstel. Via de app houd je het garingsproces van één stuk vlees in de gaten.Via de app houd je het gaarproces van één stuk vlees in de gaten. Je barbecuet voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak.Je barbecuet maximaal 6 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Het snoer is relatief kort, waardoor je vaak een verlengsnoer nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is .

De Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. is een Elektrische barbecue.

De Weber Pulse 1000 + Onderstel + Hoes. weegt 13,6 kg.