1. Weber
  2. Weber Pulse 2000 + Hoes.

Weber Pulse 2000 + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Pulse 2000 + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Pulse 2000 + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Pulse 2000 + Hoes.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Zwart

Gewicht

18,6 kg

Omschrijving van de Weber Pulse 2000 + Hoes. barbecue

De Pulse 2000 + Hoes van Weber is de perfecte oplossing voor de liefhebber van elektrisch grillen. De barbecue is voorzien van een iGrill met twee sensoren die je via een bluetoothverbinding kunt verbinden met de Weber app. Hiermee kun je het garingsproces van maximaal twee stukken vlees volgen. Je kunt instellen bij welke temperatuur de app een melding geeft. Het gietijzeren grilloppervlak is opgedeeld in twee grillzones, waardoor het mogelijk is om tegelijkertijd gerechten op een hoge en lage temperatuur te grillen. De Pulse 2000 is tevens geschikt voor maximaal 9 personen. De Pulse 2000 + Hoes wordt geleverd met een hoes om de barbecue te beschermen. Zo gaat hij langer mee en kun je langer genieten van deze krachtige elektrische barbecue. Let wel op dat de Pulse 2000 tijdens het opstarten kortstondig 2000 watt verbruikt. Sluit deze daarom aan op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan. Geniet van smaakvolle gegrilde gerechten met de Pulse 2000 + Hoes van Weber.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind. Je kunt op het grilloppervlak maximaal 9 personen barbecuen. Via de app kun je het gaaringsproces van 2 stukken vlees in de gaten houden.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen onderstel waardoor je niet op een aangename werkhoogte kunt grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber Pulse 2000 + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is .

De Weber Pulse 2000 + Hoes. is een Elektrische barbecue.

De Weber Pulse 2000 + Hoes. weegt 18,6 kg.