1. Weber
  2. Weber Pulse 2000 met Onderstel.

Weber Pulse 2000 met Onderstel. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Pulse 2000 met Onderstel. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Pulse 2000 met Onderstel. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Pulse 2000 met Onderstel.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Zwart

Gewicht

34,2 kg

Omschrijving van de Weber Pulse 2000 met Onderstel. barbecue

De Weber Pulse 2000 met Onderstel is de perfecte barbecue om samen met familie of vrienden van heerlijke gerechten te genieten. Met de geïntegreerde iGrill houd je het garingsproces van 2 stukken vlees in de gaten via de Weber app. Hiermee wordt het grillen nog gemakkelijker. Bovendien wordt er een onderstel met de barbecue meegeleverd met hierin een afsluitbare opbergruimte voor je barbecuegereedschap, een extra werkblad en 3 gereedschapshaken. Het grilloppervlak is opgedeeld in 2 grillzones waardoor je tegelijkertijd gerechten op een hoge en lage temperatuur kunt bereiden. Dit maakt de Weber Pulse 2000 met Onderstel ideaal voor grote groepen. Deze barbecue gebruikt tijdens het opstarten kortstondig 2000 watt. Sluit hem daarom aan op een lege groep, zodat er geen stoppen doorslaan. Of je nu voor kleine of grote gerechten gaat, met de Weber Pulse 2000 met Onderstel is het genieten gegarandeerd! De Weber Pulse 2000 met Onderstel biedt een eenvoudige en effectieve manier van barbecueën. Met de geïntegreerde iGrill houd je gemakkelijk het garingsproces van 2 stukken vlees in de gaten. Vervolgens bepaal je eenvoudig de temperatuur en kun je de app gebruiken om te zien wanneer het eten klaar is. Met het meegeleverde onderstel ben je ook voorzien van een afsluitbare opbergruimte, extra werkblad en gereedschapshaken. Het grilloppervlak is opgedeeld in 2 grillzones waardoor je tegelijkertijd gerechten op een hoge en lage temperatuur kunt bereiden. Ook kun je met deze barbecue makkelijk 12 personen tegelijkertijd voorzien van een heerlijk gerecht. Wees wel voorzichtig bij het opstarten van de barbecue, deze gebruikt tijdens het opstarten kortstondig 2000 watt. Sluit.

Pluspunten
  • Je barbecue voor maximaal 9 personen op het grilloppervlak. Via de app houd je het garensproces van 2 stukken vlees goed in de gaten. Met de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue nauwkeurig in de gaten.

Minpunten
  • Het rooster heeft geen anti-aanbaklaag, waardoor er kans is dat er vleesresten aan het rooster vastkoeken.

Veelgestelde vragen over de Weber Pulse 2000 met Onderstel. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is .

De Weber Pulse 2000 met Onderstel. is een Elektrische barbecue.

De Weber Pulse 2000 met Onderstel. weegt 34,2 kg.