1. Weber
  2. Weber Q1400 + Hoes.

Weber Q1400 + Hoes. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Q1400 + Hoes. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Q1400 + Hoes. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Q1400 + Hoes.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

X

Kleur

Zwart

Gewicht

10,5 kg

Omschrijving van de Weber Q1400 + Hoes. barbecue

Met de Weber Q1400 + hoes ben je verzekerd van vele uren BBQ-plezier. De hoes biedt niet alleen bescherming tegen de weersomstandigheden, maar verlengt ook de levensduur van de barbecue. De kleine afmetingen van de Q1400 Antraciet maken deze elektrische barbecue geschikt voor elke tuin of balkon. Het kookoppervlak biedt genoeg ruimte om tegelijk te barbecueën voor maximaal 7 personen. Bovendien hoef je niet te wachten tot de kolen op temperatuur zijn: je steekt gewoon de stekker in het stopcontact en je kunt beginnen. Met de deksel kun je makkelijk indirect grillen en de grote warmtespiraal zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Ook is er een vetafvoer aanwezig om te voorkomen dat het vet bij de branders komt. Deze barbecue heeft een startvermogen van 2000 watt, zorg dus dat je hem aansluit op een lege groep. Hiermee voorkom je dat de stopcontacten doorslaan. Geniet van de heerlijke smaak van de Weber Q1400 + hoes en ervaar het gemak van een elektrische barbecue.

Pluspunten
  • De hoes beschermt je BBQ, waardoor hij langer meegaat. Dankzij de vetafvoer komt er geen vet op de verwarmingselementen terecht. Je gebruikt de barbecue ook als tafelbarbecue.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen dekselthermometer om de temperatuur nauwlettend in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over de Weber Q1400 + Hoes. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is X.

De Weber Q1400 + Hoes. is een Elektrische barbecue.

De Weber Q1400 + Hoes. weegt 10,5 kg.