1. Weber
  2. Weber Q1400 met Onderstel Antraciet.

Weber Q1400 met Onderstel Antraciet. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Q1400 met Onderstel Antraciet. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Q1400 met Onderstel Antraciet. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Q1400 met Onderstel Antraciet.

Type barbecue

Elektrische barbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Antraciet

Gewicht

13,5 kg

Omschrijving van de Weber Q1400 met Onderstel Antraciet. barbecue

De Weber Q1400 met Onderstel Antraciet is een betaalbare, krachtige en eenvoudig te gebruiken elektrische barbecue. De barbecue is uitgerust met een lange stroomkabel van 1,8 meter, wat betekent dat je geen stroompunt in de tuin nodig hebt. Met twee inklapbare bladen en het onderstel heb je de ideale barbecue voor gebruik in kleine tuinen. De warmtespiraal van de Weber Q1400 voorkomt dat de sappen van het vlees rechtstreeks op het vuur terecht komen, wat een directe smaakverfijning biedt. De temperatuurregelaar is traploos instelbaar en het lekbakje kan gemakkelijk worden uitgenomen om schoon te maken. De barbecue heeft een vermogen van 2000 watt, dus sluit de Weber Q1400 aan op een lege groep om te voorkomen dat er stoppen doorslaan. Met deze barbecue kun je gelijkmatig grillen en genieten van een echte barbecue smaak.

Pluspunten
  • Je barbecueert voor maximaal 7 personen op het grilloppervlak. Dankzij het onderstel barbecuen op een prettige werkhoogte. Je kunt de barbecue ook gebruiken als tafelbarbecue.

Minpunten
  • De barbecue gebruikt bij het opstarten kortstondig veel energie (piekspanning), waardoor je kans hebt dat de zekeringen doorslaan.

Veelgestelde vragen over de Weber Q1400 met Onderstel Antraciet. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is .

De Weber Q1400 met Onderstel Antraciet. is een Elektrische barbecue.

De Weber Q1400 met Onderstel Antraciet. weegt 13,5 kg.