1. Weber
  2. Weber Spirit E-325 GBS Zwart.

Weber Spirit E-325 GBS Zwart. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Spirit E-325 GBS Zwart. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Spirit E-325 GBS Zwart. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Spirit E-325 GBS Zwart.

Type barbecue

Buitenkeuken, Gasbarbecue

Diameter kookoppervlak

Kleur

Zwart

Gewicht

44 kg

Omschrijving van de Weber Spirit E-325 GBS Zwart. barbecue

Met de Weber Spirit E-325 GBS Zwart krijgt jouw terras een hele nieuwe betekenis. Je kunt hiermee voor 13 personen tegelijkertijd grillen op het grote grilloppervlak. Met de 3 hoogwaardige branders en de Flavorizer Bars voorkom je dat vet op de branders komt. De twee zijtafels zijn ook een handig extra. Op de ene zijtafel bereid je gerechten voor en op de andere zijtafel vind je een extra brander. Voor nog meer mogelijkheden kun je de barbecue uitbreiden met GBS accessoires zoals een pizzasteen, wafelijzer of wokpan. Na gebruik maak je de barbecue gemakkelijk schoon dankzij de vetopvang. De Weber Spirit E-325 GBS Zwart is een multifunctionele barbecue die je maaltijd naar een hoger niveau tilt. Je hebt de mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden en dankzij de extra brander maak je jouw gerechten bijzonder. Ook kun je de barbecue uitbreiden met GBS accessoires. Zo maak je gemakkelijk een lekkere pizza of wafel voor jouw gasten. Met deze barbecue geniet je met de hele familie van een gegrilde maaltijd. Na gebruik maak je de barbecue gemakkelijk schoon, zodat je hem de volgende keer weer kunt gebruiken.

Pluspunten
  • De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen sappen en vetten en geven je gerecht meer smaak. Je verbreedt je barbecue met verschillende accessoires dankzij het GBS rooster. Je kunt voor maximaal 13 personen op het grilloppervlak barbecueën.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen infraroodbrander om het vlees op hoge temperatuur dicht te schroeien.

Veelgestelde vragen over de Weber Spirit E-325 GBS Zwart. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is .

De Weber Spirit E-325 GBS Zwart. is een Buitenkeuken, Gasbarbecue.

De Weber Spirit E-325 GBS Zwart. weegt 44 kg.