1. Weber
  2. Weber Summit Kamado E6.

Weber Summit Kamado E6. barbecue

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber Summit Kamado E6. barbecue en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Weber Summit Kamado E6. barbecue en het vergelijken met onze andere barbecues vind jij de geschikte barbecue voor al jouw grillplezier. 

Specificaties barbecue Weber Summit Kamado E6.

Type barbecue

Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue

Diameter kookoppervlak

61 cm

Kleur

Zwart

Gewicht

52,8 kg

Omschrijving van de Weber Summit Kamado E6. barbecue

Met de Weber Summit Kamado E6 geniet je van een veelzijdige barbecue-ervaring. De dubbelwandige, geïsoleerde constructie van staal zorgt ervoor dat de barbecue snel op temperatuur is en de warmte lange tijd vast houdt. Hierdoor heb je minder houtskool nodig. Het houtskoolrooster is verstelbaar in hoogte, zodat je de barbecue als normale houtskoolbarbecue en kamado kunt gebruiken. Op het ruime grillrooster is ruimte genoeg om 13 monden te vullen met heerlijk eten. De dekselthermometer helpt je bij het in de gaten houden van de temperatuur en met het dekselventilatierooster pas je gemakkelijk de luchtstroom aan. Met het GBS rooster kun je de Weber Summit Kamado E6 uitbreiden met verschillende accessoires voor bijvoorbeeld poffertjes, wafels of stoofpot. Daarnaast is het One-Touch systeem gemakkelijk in gebruik om het as uit de barbecue te verwijderen.

Pluspunten
  • Je gebruikt de barbecue zowel als normale houtskoolbarbecue als als kamado. Dankzij het GBS rooster kun je de barbecue uitbreiden met verschillende GBS accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan. Je barbecue is geschikt voor maximaal 13 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Deze barbecue heeft geen zijkanten voor extra werkruimte.

Veelgestelde vragen over de Weber Summit Kamado E6. barbecue

De diameter van het kookoppervlak van de Weber Unknown barbecue is 61 cm.

De Weber Summit Kamado E6. is een Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue.

De Weber Summit Kamado E6. weegt 52,8 kg.